Hem / Nöje /
Laila Bagge om de stulna nakenbilderna: ”Började gråta”

Laila Bagge om de stulna nakenbilderna: ”Började gråta”

Roger Nordin och Laila Bagge har ett segment i sin nya podcast Roger & Laila som heter ”Nära och kära”. Där ska människor i programledarduons närhet ska berätta saker om dom.

Först ut är Laila – och hennes lillasyster Linda har en minnesvärd händelse på hjärtat. Linda är med över telefon, och avslöjar då något som Laila kanske helst hade haft glömt.

Det var när Lailas andra möhippa ägde rum för åtta år sedan som planen var att Laila skulle fotograferas till en kalender. Alla som var gäster på möhippan hade fått i uppdrag att ta med kläder – men många tog bara med något mindre så som ett pärlhalsband. 

Roger Nordin och Laila Bagge är aktuella med sin nya podcast Roger & Laila. Bildkälla: Stella Pictures.

– Laila var ju lite orolig för hon hade ju lite dålig erfarenhet av att ta bilder där det inte var så mycket kläder på.

Laila berättar då om händelsen som gjorde att hon hade garden uppe.

”Försökt sälja nakenbilder på mig”

– Bara någon månad innan hade en fotograf försökt sälja nakenbilder på mig när jag var höggravid. De bilderna tog jag innan jag var offentlig. Egna bilder på mig själv som man gör när man är höggravid för att man tycker att det är fint. Då hade han hotat med att han ville ha betalt av mig för annars skulle han gå till pressen och sälja bilderna. Jag sa att jag tänker inte betala dig, berättar Laila.

Hon berättar att fotografen hade kontaktat både Aftonbladet och Expressen och försökt sälja bilderna. Båda tidningarna hade tackat nej, vilket Laila är tacksam för.

– Jag sa att jag var strongt emot det där. Jag var gravid och det var för eget bruk, Jag mådde jättedåligt. Så därav ville inte jag göra den här kalendern, berättar Laila.

”Ville mörda dig”

Trots det tog de bilderna på möhippan – men dagen efter hände det som inte fick hända. Lailas syster berättar nämligen att hon fick ett telefonsamtal från fotografen….

– Fotografen är helt förstörd och säger att ”jag vet inte vad jag ska göra. Laila kommer att döda mig nu”. Då har fotografen suttit med sin kameraväska på ett café och så är det någon som har snott den och kameran. Och bilderna var ju kvar där, hon hade inte hunnit plocka ur dom.

Laila Bagge
Laila Bagge år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Trots att det var åtta år sedan så mår Laila fortfarande dåligt över att nakenbilderna är försvunna.

– När Linda ringde mig och berättade att kameran var snodd, då ville jag mörda dig Linda. Jag började gråta, säger Laila i podcasten.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Adele och maken Simon Konecki skiljer sig efter tre år som gifta

Världsartisten Adele och hennes man Simon Konecki går skilda vägar efter tre års äktenskap, rapporterar The …