Hem / Nöje / Anna Book visar upp förvandlingen efter Biggest Loser VIP: ”Ja, jag har gått upp”

Anna Book visar upp förvandlingen efter Biggest Loser VIP: ”Ja, jag har gått upp”

Anna Toledano Book, 48, tog hem vinsten i ”Biggest Loser VIP” 2017. Anna lyckades gå ner hela 22 kilo i programmet och stod därför som solklar vinnare i slutet. Efter programmet valde hon även att genomgå en rad olika operationer som del i sin förvandling, vilket hon då berättade om i Breaking News som då leddes av Filip och Fredrik. Innan Biggest Loser VIP kände Anna att hon känt sig som en fånge i sin egen kropp. ”Känns inte som jag”, sa hon när hon klev in i programmet. Bildkälla: Stella PicturesAnna BookEfter att ha vunnit tävlingen genomgick Anna en rad olika operationer. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag ska fixa mina girlisar ( bröst) och sen ska jag sy ihop mina magmuskler för de är trasiga. Det är en vanlig operation när man har fött barn, gjort tre kejsarsnitt och sen gjort 17 bukoperationer, berättade hon i programmet.

Anna Book
Efter Biggest Loser VIP publicerade Anna titt som tätt bilder på sin ”före och efter”-tid. ”Mest för att påminna mig själv om vart jag en gång varit”, skrev hon då. Bildkälla: Anna Toledano Book

Anna har även förnyat sina tänder i form av porslinskronor för att hon så länge skämts för sitt leende. Ingreppet innebar att hon fick slipa ner sina gamla, riktiga tänder. 

– Mina tänder blev gulare och gulare på grund av extrem muntorrhet, berättade hon i en livevideo. 

”Besvarar frågan ni alla undrat över”

Efter sin förvandling har Anna legat relativt lågt på sin Instagram. Då och då har hon valt att sända live för att uppdatera sina följare om sin vardag, och då har det trillat in en rad frågor om hennes nuvarande situation med sin hälsa. Detta har hon nu valt att svara på. 

”Fick en fråga – har du gått upp efter Biggest Loser  VIP? Det är rätt uppenbart. Men var svårt att svara kort och ingående på. Eftersom det gäller något som för mig är så på riktigt. Jag har och försöker alltid vara rakryggad, dela med mig och vara ärlig. Men det har kommit till ett högt pris… Och jag är faktiskt bara människa”

Anna Toledano Book
Här är bilden Anna publicerade tillsammans med sin ärliga text. Bildkälla: Anna Toledano Book Instagram

”Är det någon annan som lider om jag blir / blivit tjock igen? Är det någon annan som lider utav mina tänder? Svaret på dom frågorna är såklart – Nej. Men kan nån må dåligt för att JAG mår bra? För att jag lyckas gå ner i vikt? För att jag har en man som älskar mig hur jag än är? För att jag klarar mig utan och faktiskt är lycklig ändå UTAN en massa pengar? Att jag trots allt vågar att förändra mitt liv?”, fortsätter hon.

I kommentarsfältet stöttas nu Anna av sina följare som skriver att hon ”är mänsklig” och att hon inte ska vara så hård mot sig själv. Några av kommentarerna lyder:

”Du är fin som du är”

”Sluta tänka vikt och fokusera på att må bra. Du är grym”

”Vackra Anna. Sluta vara så hård mot dig själv. Att gå upp lite efter en så pass kraftig viktnedgång är väldigt vanligt och någonting som hör till”.

Tänkte sälja sina trosor

Med viktnedgång som kom efter Biggest Loser funderade Anna på att sälja sina saker på en loppis. Bland annat sina trosor. Anledningen? De hade blivit för stora.

Under en live-video visade hon upp en rad olika plagg, bland annat sina trosor och andra underkläder som hon då kände för att ge bort till bättre behövande. 

– Många av trosorna har fortfarande prislapparna kvar. Det här paret kostar kanske 50 kronor men då kan jag ju exempelvis sälja dem för 20 kronor. De är verkligen alldeles för stora och då är det ju bättre att någon annan använder dem. 

– Självklart pratar jag om oanvända trosor, men det hoppas jag alla förstår, skrattade hon då. 

Mer om det kan du läsa här.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Adele och maken Simon Konecki skiljer sig efter tre år som gifta

Världsartisten Adele och hennes man Simon Konecki går skilda vägar efter tre års äktenskap, rapporterar The …