Hem / Nöje / Pierre Leander pekas ut som Carolina Gynnings nya kärlek

Pierre Leander pekas ut som Carolina Gynnings nya kärlek

Förhållandet mellan konstnären Carolina Gynning, 40, och modellen Mathias Berg, 32, tog slut i vintras.

– Tyvärr har jag slutat dejta Mathias på grund av att jag inte känner mig redo för något seriöst förhållande, sa Gynning i en intervju till Expressen då.

Men nu har Gynning en ny kärlek vid sin sida. Det är ingen mindre än modellen Pierre Leander, 45, som har fått Gynning på fall. 

Leander har tidigare varit tillsammans med sångerskan Lena Philipsson, 53. Han har även haft ett förhållande med Tv-profilen Anna Herdenstam, 54. Men nu är det alltså Gynning för hela slanten, något som tidningen Stoppa Pressarna var först med att avslöja.

Pierre Leander och Lena Philipsson var tidigare ett par. Bildkälla: Stella Pictures

För sajten Stoppa Pressarna berättar en källa om parets relation.

– Pierre och Carolina har träffats några månader och de älskar att umgås, och de gör inte hemlighet av att de träffas och dejtar, säger källan.

Carolina Gynning
Carolina Gynning ryktas ha hittat kärleken igen. Bildkälla: Stella Pictures

Kärlekshälsningar på Instagram

På Instagram flörtar Carolina och Pierre öppet med varandra. De överöser varandra med gulliga ord och röda pussmunsemojis. På en bild syns Pierre njuta i en pool på Steam Hotel i Västerås.

”Oj vilken fin bild”, kommenterade Carolina med en pussmun efter. Pierre svarade då ”Mmm… måste ju bero på att det var en magisk fotograf”.

På alla hjärtans dag bjöd Pierre sina tusentals följare på en bild där han poserade i bar överkropp. Då kommenterade Carolina ”Finast”, tätt följt av ett rött hjärta.

Pierre Leander på Instagram
Pierre Leander på Instagram. Bildkälla: Instagram/pierreleander

Både Pierre och Carolina är även intresserade av träning och att hålla sig i form – och det gemensamma intresset verkar föra dom samman. 

Gynning la nyligen ut en bild där hon berättade att hon hade lyckats klippa en mil på 54 minuter – och då peppade Pierre henne med orden att hon snart kommer klara att springa på under 50 minuter.

Carolina svarade då ”Mmmmmm med dig i så fall” följt av en kyssemoji.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …