Hem / Nöje / Bianca Ingrossos ärliga ord om uppbrottet från Phillipe: ”Blev lämnad”

Bianca Ingrossos ärliga ord om uppbrottet från Phillipe: ”Blev lämnad”

Det är i kvällens avsnitt av Wahlgrens värld som det blir väldigt känsligt. Det har nämligen blivit dags för avsnittet där Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gör slut. Och denna gång får tittarna reda på vad det var som egentligen hände. 

Det är inte många som undgått det faktum att det forna paret haft det lite svajigt och varit på och av under en ganska lång tid. Under ett avsnitt berättade Bianca öppet för sina vänner att hon och Phillipe inte kunde bo tillsammans efter fyra års distansförhållande. Detta på grund av alla bråk. 

”Jag känner aldrig att det blir ett bra avslut, utan jag får mest panik över att det är ett avslut”, säger Bianca. Bildkälla: Dplay

Bianca berättar att hon haft otroligt svårt att kunna se sig själv med någon än Phillipe och att hon såna här gånger inte kan tänka logiskt. 

– Jag är inte logisk en sån här gång. Jag tänker inte att det är ”ett bra avslut” utan jag känner bara….herre gud det är ett avslut, säger Bianca. 

– Det finns inga bra sätt att göra slut på. Det är alltid jobbigt och kommer att göra ont. Speciellt om man är den som blir lämnad, avslutar hon.

Dagen efter uppbrottet valde Phillipe även att skicka ett sms till Bianca. Mer om det kan du läsa här.

Bianca Ingrosso
Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 respektive 17 år gamla. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Hur de träffades

Bianca och Phillipe  träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. Men ingenting hände mellan dem då. Istället hade Phillipe hånglat med två av Biancas kompisar – vilket hon skämtsamt berättat om i Wahlgrens värld.

Men efter cirka två år sågs de på nytt i Stockholm och då sa det klick. De träffades då ute på krogen och började via gemensamma vänner att prata med varandra. Det hela slutade med att paret gick hem tillsammans, och efter det så fortsatte de att umgås. Och på den vägen var det. 

Läs mer om deras historia här.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Kristin Kaspersen är vinnare av Let’s Dance 2019

Från början var de elva par och efter fredagens minst sagt spännande final står nu …