Hem / Nöje / Paradise Hotel-deltagaren Robin Gullickson allvarligt sjuk

Paradise Hotel-deltagaren Robin Gullickson allvarligt sjuk

Det är den tionde säsongen av Paradise Hotel i år, med ännu mer fest, drama och intriger. Aftonbladet rapporterar dock att spelet inte började lika bra för en av deltagarna, närmare bestämt Storforsbon Robin Gullickson, 22. I första avsnittet ser man tydligt att Robin inte mådde helt hundra. Han nämnde att han inte fått mycket sömn på grund av illamående och magbesvär. 

Robin gick iväg under minglet på grund av sitt illamående. Bildkälla: Viafree

Robin blev ordentligt dålig inne i huset, men deltagaren valde att stanna och insåg inte hur pass allvarligt det var förrän han kom tillbaka till Sverige igen. Han berättar vidare att sjukvårdsupplysningen bad honom ringa 112 efter att han nämnt magsjuka, feber och yrsel. 

”Jag kände knappt igen mig”

Istället ringde deltagaren sin syster, som skjutsade honom till akuten. Väl på sjukhuset bekräftade läkare att han var salmonellasmittad, och att det var tur att han åkte in till akuten och inte väntade längre. Robin fick stanna på sjukhuset i cirka en vecka, och minskade i vikt från 75 till 57 kilo. 

– Jag kände knappt igen mig själv. Jag mådde piss, nämner han till Aftonbladet.

Deltagandet i programmet är inget han ångrar, och idag skrattar han mest åt situationen. Han nämner dessutom att han var den som råkade mest illa ut, och att ingen salmonellaepidemi spreds i huset, som tur var.

Information och symptom på salmonella

Salmonella orsakas av bakterier. Magkramper/smärtor, feber och diarré är vanliga symptom på salmonella. I ovanliga fall kan även blod finnas i avföringen.

Om bakterien sprider sig kan febern fortsätta och du kan även få frossa-attacker. I värsta fall kan bakterien drabba andra organ och ge infektion i skelettet eller lederna. Uppsök alltid vård om du misstänker ha drabbats av salmonellabakterien. Läs mer på Salmonella.se. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Kristin Kaspersen är vinnare av Let’s Dance 2019

Från början var de elva par och efter fredagens minst sagt spännande final står nu …