Hem / Nöje / Diana tvingades lämna Farmen efter hot: ”Vridit nacken av henne”

Diana tvingades lämna Farmen efter hot: ”Vridit nacken av henne”

Årets säsong av ”Farmen” i TV4 har kantats av dramatik. I slutet av februari skrev Nyheter24 om hur en av deltagarna lämnade programmet efter att han anklagats för trakasserier. Det ska då ha rört sig om verbala sexuella trakasserier och hot.

– Jag kände mig väldigt illa till mods. Det pågick ganska länge och var väldigt jobbigt, sa personen som drabbades av trakasserierna till Aftonbladet då.

I slutet av januari fälldes även en tidigare ”Farmen”-deltagare för ringa misshandel. Detta då hon under ett avsnitt av ”Farmen” år 2018 hade kastat gröt på en annan deltagare.

Nu kommer nästa bakslag för programmet. Under gårdagen tvingades nämligen deltagaren Diana Sundström att lämna ”Farmen” efter att ha hotat deltagaren Emelie Karlsson.

Emelie Karlsson i ”Farmen” blev hotad av Diana. Bildkälla: TV4

”Hade vridit nacken av henne”

I ett avsnitt så anklagades Diana av Emelie för att ha stulit saker och ljugit. Det slutade med att Diana fyrade iväg ett hot i form av orden ”Hade det inte varit för de där jävla kamerorna så hade jag fan vridit nacken av henne”.

I gårdagen avsnitt fick Diana lämna ”Farmen”. Det är programledaren Paolo Roberto som väcker Diana och ber om ett samtal.

Diana i Farmen
Diana tvingades lämna Farmen. Bildkälla: TV4

– Man kan bli arg i livet, riktigt jävla arg, men att hota folk med våld är aldrig okej på ”Farmen, och faktiskt inte någon annanstans heller. Så tyvärr måste jag be dig att packa dina grejer och lämna ”Farmen”, säger Paolo i programmet. 

I en kommentar till Aftonbladet så säger Diana att det var tomma hot och att hon sedan bad om ursäkt.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Kristin Kaspersen är vinnare av Let’s Dance 2019

Från början var de elva par och efter fredagens minst sagt spännande final står nu …