Hem / Nöje / Bonde petas från ”Bonde söker fru” – är redan i ett förhållande

Bonde petas från ”Bonde söker fru” – är redan i ett förhållande

Den 18 februari drog inspelningarna av den 14:e säsongen av ”Bonde söker fru” i gång och programledaren Linda Lindorff, 47, skrev då på sin Instagram att hon tycker att årets bönder är ”charminga, ivriga, jordnära och attraktiva på alla vis”. 

Vilka bönder som kommer att få chansen att hitta kärleken i årets säsong är fortfarande inte känt, men TV4 håller på att smygpresentera några av dem. Bland annat avslöjade programledaren härom veckan att en av bönderna är en 28-årig kille som har 750 kor och två döttrar. Vissa reagerade på en bild som publicerades på bonden, och tyckte att han såg ut som Samir Badran, något som du kan läsa om här. 

Är redan i ett förhållande 

Att hitta kärleken är precis vad programmet går ut på. Däremot har Nöjesbladet avslöjat att en av de bönderna som skulle vara med i årets säsong inte är singel – utan redan är i ett förhållande. Nu har TV4 valt att ta bort honom från programmet helt.

Programledaren Linda Lindorff skriver på sin blogg om situationen som uppstått. 

”Bonde söker fru handlar om längtan och drömmen att hitta den rätta. Programmet bygger på äkta känslor och det är just det som gör det år efter år blir så väldigt älskat och får såna tittarsiffror. Det finns inte en personlighet i världen som vi skulle ha med i det här programmet om han eller hon inte varit singel och har en genuin längtan”, står det bland annat i hennes inlägg. 

Kontraktsbrott 

De bönder som TV4 presenterar inför ”Bonde söker fru” har alla skrivit på ett kontrakt för att medverka. Där intygar de bland annat att de är singlar. Detta har nu gjort att bonden som skrivit att han är singel, men egentligen har ett förhållande, gör sig skyldig till kontraktsbrott. 

”Det här är mest en formalitet men ändå, om det inte stämmer gör man sig skyldig till kontraktsbrott”, skriver Linda Lindorff på bloggen. 

Enligt uppgifter till Nöjesbladet ska bonden ha sökt till programmet med önskan om att ”få visa upp sig” och ”bli känd”. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om detaljerna kring den nya säsongen av programmet. Det kan du läsa mer om här!

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Joakim och Jonna Lundell har lägst förtroende bland svenska influencers

Joakim och Jonna Lundell har ett minst sagt ett händelserikt liv. Den 28 oktober förra …