Hem / Nöje / Linn Ahlborg om kärlekslivet: ”Jag är helt förstörd”

Linn Ahlborg om kärlekslivet: ”Jag är helt förstörd”

Att vara kändis är nog väldigt roligt. Men det finns såklart en baksida – att ge sig ut på dejtingmarknaden är inte alltid det lättaste. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Laila Bagge kände en stor oro när hon dejtade någon. Är personen genuint intresserad eller vill den bara dejta för att själv göra sig ett nam i kändisvärlden?

En så enkel sak som att ha dejtingappen Tinder har också visat sig vara något av en utmaning för kändisar. 

Efter att det i januari tog slut mellan Samir Badran och Sigrid Bernson så valde Samir att skaffa Tinder.

På sin presentation har Samir skrivit ”Gillar brudar som är kortare än mig. Jag är 178. Inte ute efter nått seriöst. Detta konto är äkta, du kan se det genom att Instagramkontot är äkta. Sluta anmäla kontot tack”.

Samir Badrans profil på Tinder blev anmäld flera gånger. Bildkälla: Stella Pictures

I podcasten ”Det är inte hybris om det är sant” berättade Samir då att hans konto varit nära på att bli borttaget flera gånger.

– Först trodde jag att jag skrev något olämpligt. Jag kom in och det stod att jag hade blivit anmäld och bara ”what the fuck? Vad har jag gjort nu?”. Jag tänkte att jag hade skrivit något på fyllan eller någonting, men det var ingenting. Sen blev jag anmäld igen, och en tredje gång, sa Samir i podcasten.

”Jag är helt förstörd”

Precis det här har även drabbat Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 19. I sin senaste vlogg berättar Linn att hon har blivit bannad från Tinder – igen.

– Jag blev ju det för ett tag sedan. Och det är ju så att när du väl är bannad så är det inte så att du bara kan göra ett nytt Facebook-konto. Det går inte att göra ett nytt konto om du är bannad, säger Linn.

Linn Ahlborg
Det går inte särskilt bra för Linn Ahlborg på Tinder. Hon har nämligen blivit bannad. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Hon berättar att hon mejlade till Tinders support och frågade varför hon hade blivit bannad. I mejlet skrev hon att hon ”försökte hitta en man här hemma”. 

Hon fick svar att det kan hända offentliga personer eftersom andra användare kanske tror att hennes profil är fejk och anmäler den.

– Fast det är bara jag som sitter där och swajpar helt desperat. Så nu har alltså det hänt igen så jag antar att Tinder inte var menat för mig. Men jag är helt förstörd. Jag har liksom varit utomlands i en månad, jag behöver lite manlig kontakt nu. Vart ska jag träffa mina män nu?!, säger Linn i vloggen.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Dömde skådespelaren om Josefin Nilsson: ”Gamla grejer”

Historien om svenska artisten och sångerskan Josefin Nilsson har berört ett helt land – och …