Hem / Nöje / Amanda Strand berättar om mardrömsdejten: ”Då får jag panik”

Amanda Strand berättar om mardrömsdejten: ”Då får jag panik”

Vloggaren, modellen och make-up artisten, Amanda Strand, 19, är en välkänd profil på sociala medier. Hon har över 140 000 följare på Instagram och 160 000 prenumeranter på Youtube.

Nu är hon högaktuell med det unika projektet, NJIE HOUSE, som går ut på att hon och fem andra stora Youtube-profiler kommer att bo och leva tillsammans under 30 dagar – med uppmaningen att folk ska leva en aktivare livsstil.

Lokalen, som belägen på Regeringsgatan i Stockholm, har stora fönster ut mot gatan – så fansen får en unik möjlighet att integrera med profilerna på ett nytt sätt. 

Hon kommer att bo i lokalen tillsammans med Vlad ReiserFelicia Aveklew, Daniel Norlin, Linus ”Zaitr0s” Andersson och Jasmine ”Jasse” Gustafsson.

Tränade friidrott i nio år

Amanda Strand
Amanda Strand är högaktuell för NJIE HOUSE. Bildkälla: Amanda Strand/Instagram

Hon har själv en ganska aktiv bakgrund. I nio år tränade hon friidrott och satsade på grenar som längdhopp, höjdhopp och 60 meter.

– Jag var väldigt snabb och explosiv, men jag hade sämst kondition, säger Amanda Strand till Nyheter24.

Men nu har hon slutat med sporten. Idag tillbringar hon istället tiden med att dansa med vänner och med karriären som make-up artist.

Vad tror du att folk stör sig på dig som du bor med?

– Alltså jag kan ju vara lite lat och brukar lägga kläder lite överallt. När jag sminkar mig så är jag inte så duktig på att plocka i ordning. Jag brukar göra det dagen efter.

Tror du att en romans kan uppstå här i huset?

– Man ska aldrig säga aldrig.

Hur ser kärlekslivet ut för dig annars?

– Jag är singel. 

Har du gått på någon Tinderdejt?

– Jag har haft Tinder, men jag har inte använt det på väldigt länge. Jag känner mig lite nojig över Tinder-dejter för man har hört så många skräckhistorier. 

Vad är den värsta dejten du har gått på?

– Jag har haft någon dejt som knappt snackade någonting. När inte någon pratar, då får jag panik. Och istället får att vara tyst själv då börjar jag prata som fan. Jag hatar stel tystnad.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Adele och maken Simon Konecki skiljer sig efter tre år som gifta

Världsartisten Adele och hennes man Simon Konecki går skilda vägar efter tre års äktenskap, rapporterar The …