Hem / Nöje / Ellen Bergström om misshandeln: ”Så fort han skaffar flickvän så ringer jag”

Ellen Bergström om misshandeln: ”Så fort han skaffar flickvän så ringer jag”

I en intervju med Aftonbladet väljer nu Ellen Bergström att berätta om den destruktiva relationen hon tidigare var i där hon blev misshandlad. Just då insåg hon inte att det handlade om misshandel, någonting hon senare kom till insikt med. 

– Han hade aggressiva tendenser men då var det mest glåpord och svartsjuka, först efter ett år blev det fysiskt. Efter att vi gjort slut gick jag tillbaka till honom igen ett halvår senare, jag kände att jag fortfarande var i hans grepp, berättar hon.

Det är i en intervju med Aftonbladet som Ellen berättar om misshandeln. Bildkälla: Stella Pictures

Varje gång hon idag hör eller ser att killen hon var tillsammans med har skaffat en ny tjej så ringer hon och berättar vad som hände henne. De har även gemensamma vänner som än idag inte tror på Ellen.

– Jag pratade med två av hans ex och hörde att de också blivit utsatta. Jag vill inte att fler ska bli utsatta för honom. Så fort han skaffar flickvän så ringer jag, det är det jag kan göra. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott det här när jag träffade honom, det syns inte utanpå. Så det är väldigt svårt att bli trodd, säger hon. 

Hon har i tidigare intervjuer förtydligat att det inte gäller exet Mike Radoor.

Idag är Ellen tillsammans med Bachelor-profilen Niclas Lij.

Ellen Bergström och pojkvännen Niclas Lij
Idag är Ellen upp över öronen kär i pojkvännen Niclas Lij. Bildkälla: Niclas Lij Instagram

Behöver du hjälp?

Kvinnofridslinjen (020-50 50 50) är en nationell stödtelefon för dig som utsatts för hot eller fysiskt, psykiskt och sexuellt våld. Du som är anhörig eller vän är också välkommen att ringa till oss. Vi har öppet dygnet runt och du kan ringa oss oavsett var du bor i Sverige. Ditt samtal kostar ingenting och syns inte på telefonräkningen. Observera att det inte går att skicka SMS till Kvinnofridslinjen.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

Prinsessan Madeleine firar påsk – se gulliga bilden på barnen

Glad påsk! Ja, det är prinsessan Madeleine som senaste året har delat med sig mer …