Hem / Nöje / Därför tvingades Jeppe lämna Paradise Hotel 2019

Därför tvingades Jeppe lämna Paradise Hotel 2019

Förra veckan rapporterade Nyheter24 att Paradise hotel deltagaren Jesper ”Jeppe” Johansson tvingades lämna årets säsong av Paradise Hotel på grund av regelbrott. Vid det tillfället fick tittarna inte veta vad Jeppe hade gjort för att tvingas lämna produktionen. 

Nu berättar han med egna ord varför. 

– Det var en verbal jargong som de till slut tyckte blev för mycket för dem. Att de inte kunde hantera det. Men jag menar, frågar du alla deltagare så är det skitsnack. Sedan tror jag faktiskt också att de kände ånger i efterhand, jag menar eftersom många av dem har skrivit till mig och hit och dit, att det blev ett sämre program efteråt. Så det är lätt att vara efterklok, säger han.

Skämtade med produktionen

Enligt Jeppe själv handlade det om några skämt som togs på fel sätt. Bland annat ska han under inspelningarna börjat skämta med personal i produktionen. Vid ett tillfälle när personal från produktionen skulle fixa ett nytt batteri till en av deltagarnas mikrofon ska Jeppe ha börjat sjunga ”Shake that ass for me”, något som personalen inte uppskattade.

– Hon tyckte det var helt fruktansvärt gjort och hur kan man göra så. För mig var det bara ett skämt, alltså skaka rumpan lite. Jag tycker 2019, man kan inte ta illa upp för något sådant, då har man inte i en produktion för Paradise hotel att göra, säger Jesper och fortsätter:

– Ska man nu vara med och göra tv med Paradise hotel så får man faktiskt tänka på att det är en speciell typ av människor som söker sig dit. Jag menar, det är inte de här lugna människorna som kanske söker sig till Bonde söker fru utan det är ju en viss typ av jargong, säger han till Hänt.

Han säger dock att han inte ångrar något och att han ska vända denna händelsen till något positivt. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …