Hem / Nöje / Teorin: Britney Spears hålls inspärrad mot sin vilja

Teorin: Britney Spears hålls inspärrad mot sin vilja

I januari meddelade världsstjärnan Britney Spears, 37, att hon ställer in sin nya show ”Britney: Domination” i Las Vegas. Anledningen till detta ska ha varit för att hon ville ta hand om sin pappa Jamie Spears, 66, då hans hälsotillstånd sviktade.

”För några månader sedan blev min pappa inlagd på sjukhus och var nära att dö. Vi är alla så tacksamma för att han klarade sig, men han har fortfarande en lång väg att gå. Jag var tvungen att ta ett svårt beslut för att kunna ägna all min fokus och energi åt min familj”, skrev hon då på Instagram.

Men bara några månader efter det, så sent som i april, rapporterades det om att Britney Spears lagts in på klinik för psykisk ohälsa, något som du kan läsa mer om här. 

Enligt TMZ ska världsstjärnan ha checkat in på kliniken självmant då hon fått en kris efter pappans hälsotillstånd.

Men nu cirkulerar en annan teori om Britney – nämligen att hon hålls inspärrad mot sin vilja. Det rapporterar Newsweek. 

Teorin: Pappan kan ha lagt in dottern

I podcasten ”Britney’s Gram” får lyssnarna höra ett röstmeddelande som enligt uppgifter kommer från en tidigare medlem i Britneys juridiska team. Hen berättar att stjärnan varit instängd sedan januari och ingen vet när hon släpps ut.

Teorin som läggs fram är att det kan vara Britneys pappa Jamie Spears som har begärt att dottern ska läggas in på psyket, skriver Newsweek. 

Sedan teorin offentliggjorts har hashtaggen #FreeBritney spridits på sociala medier. 

När Britney Spears mamma Lynne Spears, 63, laddade upp en bild på sin Instagram fylldes kommentarsfältet snabbt av #FreeBritney. 

Bilden föreställde en kvinna ståendes på knä med texten: ”Kampen är inte över när guds krigare går ner på knä – den har bara börjat”. 

I en av kommentarerna står det:

 ”Jag hoppas verkligen att du stöttar Britney och försöker stoppa förmynderiet av henne. Jag hoppas verkligen inte att din sjuka ex-make (Britneys pappa, reds.anm) håller henne instängd mot sin vilja”, en kommentar som mamman like:at. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …