Hem / Nöje / Lancelot om mamma Magdalena Graaf: ”Bråkar hela tiden”

Lancelot om mamma Magdalena Graaf: ”Bråkar hela tiden”

Lancelot Hedman Graaf, 18, är ett välbekant namn för många eftersom han är son till kända TV-profilen Magdalena Graaf och fotbollsstjärnan Magnus Hedman

Men han har också gjort sig ett namn i och med sin medverkan i TV4:s succéprogram Let’s Dance, där han tävlar tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 23.

Nyheter24 träffade Lancelot efter onsdagens genrep av Let’s Dance – och passade på att fråga hur relationen mellan mamma och son ser ut. 

– Vi är lite som syskon och bråkar hela tiden. Ibland är vi bra vänner och har kul tillsammans, säger Lancelot. 

Som i de flesta familjer händer det ju att man irriterar sig på varandra. Och något som verkar skapa stor irritation mellan Lance och Magdalena är när någon lånar något av den andre – utan att fråga först. 

– Vi bråkar mest om att jag tar hennes klockor eller bilar. Nu den senaste tiden har det varit att jag tagit hennes bilar utan att fråga först, då blir hon lite sur. Och jag blir sur på henne när hon tar min grejer, säger Lance. 

Vad irriterar du dig mest på hos din mamma? 

– Hennes morgonhumör stör jag mig otroligt mycket på.

Hur är ditt eget morgonhumör? 

– Det är inte så bra, det är nog just därför jag irriterar mig så mycket på hennes morgonhumör. 

Lancelot Hedman Graaf och mamma Magdalena står varandra väldigt nära. Bildkälla: Stella Pictures

Lancelot tycker att han har ärvt sidor både från mamma Magdalena och pappa Magnus. 

– Från mamma har jag fått att jag är bra på att överdriva, typ att jag säger fem minuter fastän det är 50 minuter. Från pappa har fått att jag kan vara väldigt impulsiv. Får jag för mig någonting ska jag göra det direkt, pappa är exakt likadan. 

”Utvecklats mycket”

Under fredagens direktsändning av Let’s Dance kommer Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegal att dansa både en Pasodoble och Disco. Lancelots danspartner Linn är väldigt hoppfull och tycker att han har utvecklats mycket under de senaste veckorna. 

– Han lär sig koreografin väldigt fort. Han känns mycket säkrare och vågar komma ut mer i känsla och karaktär, säger Linn Hegal. 

Missa inte när Lancelot och Linn tävlar i fredagens direktsändning av Let’s Dance, 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Lancelot Hedman Graaf i klippet ovan!   

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …