Hem / Nöje / Linda Lindorff i tårar efter dotterns tv-debut

Linda Lindorff i tårar efter dotterns tv-debut

Lykke Lindorff, 11, är en av deltagarna i TV4:s matlagningsprogram Sveriges yngsta mästerkock. Mamma till Lykke är ingen mindre än TV-profilen Linda Lindorff, 47 – och hon har nu uttalat sig om dotterns tv-debut på sin blogg. 

”Det är nog inget ovanligt att en mamma eller pappa blir stolt över sitt barn, men att jag skulle känna så här mycket av att se henne i en mattävling på tv hade jag ändå inte räknat med”, skriver hon.

Lykke har ett stort matlagningsintresse och sökte till Sveriges yngsta mästerkock redan när hon var nio år, men då kom hon inte med. 

Lykke Lindorff
Linda Lindorff är otroligt stolt över dottern Lykke, som är en av deltagarna i Sveriges yngsta mästerkock. Bildkälla: Instagram/systrarna_lindorff

”Tårarna rinnandes” 

Mamma Linda skriver att hon självklart håller tummarna för att dottern ska gå långt i programmet, men att hon i vilket fall som helst är riktigt stolt över dotterns medverkan. 

”Jag kommer att sitta där med tårarna rinnandes oavsett och bara känna ren och skär mammastolthet. Hon kämpar, gör sitt bästa och gör det med ödmjukhet, de är det viktigaste”.

För ett år sedan startade familjen Instagramkontot ”Systrarna Lindorff”, där Lykke och hennes systrar Wilhelmina och Benedicte lagar mat tillsammans. Kontot kan du spana in här!

Sveriges yngsta mästerkock visas på onsdagar 20:00 på TV4, TV4 Play och C More.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …