Hem / Nöje / Biancas sista ord i Instagramfejden: ”Nu sätter jag stopp”

Biancas sista ord i Instagramfejden: ”Nu sätter jag stopp”

För några dagar sedan publicerade influencern Bianca Ingrosso, 24, en bild på Instagram som mottog hård kritik. Bilden, som var tagen i en studio, anklagades för att vara retuscherad och väckte starka reaktioner från hennes fans och följare.

Nu har Bianca tröttnat på kritikstormen som uppdagades. 

”Vet ni vad nu sätter jag stopp! Nu får det verkligen ta och räcka! Jag har aldrig photoshoppat mina bilder för att se smalare ut. Punkt!, skriver hon på Instagram Story.

Bianca Ingrosso
Bilden som Bianca Ingrosso publicerade har fått hård kritik. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram

Youtubern Lina Dawood gick tidigare till hårt angrepp mot bloggerskan. I en vlogg uppmärksammar hon Biancas photoshoppade bilder och hur dubbelmoralen går emot hennes roll som förebild.

– Jag vill uppmärksamma hur någon som är så pass stor som Bianca är photoshoppar sin kroppsform samtidigt som hon talar om ätstörningar och hennes roll som förebild för de som har ätstörningar, sa Lina Dawood till Nyheter24.

Men Bianca ryter ifrån mot anklagelserna och tycker att kritiken och hatet har gått alldeles för långt.

”Jag vill inte se en enda person tagga mig i ett inlägg om jag är en dålig förebild en gång till! Vet ni hur frustrerande det är att vara totalt oskyldig i något och få enormt mycket skit och hat för något man inte ens gjort som folk påstår”, skriver hon.

Bianca gick även till angrepp mot Dawood och kontaktade henne på Instagram. Hon skickade även ”orginalbilderna” från studion som skulle bevisa att bilderna inte alls var redigerade. Men Dawood tror fortfarande att influencern mörkar retuscheringen.

– Jag reagerar på hennes senaste bild (”Black and white” red anm.) som tydligt är redigerad och Bianca fortsätter att neka, sa Dawood.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ryter ifrån på Instagram Story. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …