Hem / Nöje / Här visar Carolina Gynning upp nya kärleken Viktor Philipson

Här visar Carolina Gynning upp nya kärleken Viktor Philipson

Tidigare i vår avslöjade Carolina Gynning, 40, i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, att hon hade träffat en ny kille. 

Det tisslades och tasslades en hel del om vem den nya pojkvännen kunde vara. I början pekades Pierre Leander ut som hennes nya kille, men kort senare avslöjade Stoppa Pressarna att det var Viktor Philipson, 33, som fångat Gynnings hjärta. 

– Jag är så jävla kär Berg så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder. Och han sa till och med ”alltså vi kan inte sitta här och hångla nu för det är kanske lite too much liksom”, berättade Gynning i podcasten, som hon driver med Carina Berg, 41. 

Mycket riktigt så är det Viktor Philipson, son till kungavännen Aje Philipson, 76, som Gynning är kär i.

Dök upp på gala tillsammans 

Under onsdagskvällen ägde Unicef-galan ”Världens viktigaste kväll – och roligaste kväll” rum. Då passade Gynning på att ta med sin nya älskling, och för första gången visa upp sig som ett par i offentlighetens ljus. 

Carolina Gynning med nya kärleken Viktor Philipson. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina Gynning var tidigare tillsammans med Alexander Lydecker, men meddelade i mars 2018 att de valt att gå skilda vägar. Tillsammans har de barnen Alicia och Adele

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …