Hem / Nöje / Samir Badran om känslorna för Sigrid Bernson: ”Tror inte hon vill”

Samir Badran om känslorna för Sigrid Bernson: ”Tror inte hon vill”

Kärlekssagan mellan artisten Samir Badran, 28, och dansaren Sigrid Bernson, 30, tog slut i januari. Då bekräftade paret, som träffades under ”Let’s Dance” år 2017, att förhållandet var över.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå  Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort”, skrev Sigrid på sin Instagram då.

Kysstes med Bianca Ingrosso 

En tid efter uppbrottet så kysstes Samir och Bianca Ingrosso i ”Talang” i TV4, och det var inget som fick Sigrid att jubla. 

På sin Instagram Story berättade Sigrid då att hon var ledsen och att tilltaget var respektlöst.

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i ”Talang”. Bildkälla: TV4

– Vi är inte femton år gamla och jag undrar verkligen när folk ska fatta det. Jag försöker verkligen i den här offentligheten, som vi alla tre befinner oss i, att visa respekt. Och jag känner att vi är alla tre offentliga profiler på TV4, och då tycker jag inte att man gör det på bästa sändningstid, sa Sigrid i sin Instagram Story och fortsatte:

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt, sa Sigrid.

Ingen kontakt idag 

Idag har Sigrid och Samir ingen kontakt med varandra, något som Samir tycker är tråkigt.

”Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut vilket e fett tråkigt. Hon är ändå en jävligt skön tjej liksom och trots att vi inte är tillsammans skulle jag gärna fortsatt vara hennes vän!”, skriver Samir till Expressen.

Samir Badran och Sigrid Bernson
Samir Badran och Sigrid Bernson gjorde slut med varandra i januari. Bildkälla: Stella Pictures.

För Expressen berättar Sigrid om anledningen till att hon inte vill ha någon kontakt med sin ex-pojkvän. 

– Vi har ingen direkt kontakt. Anledningen är att vi har precis gjort slut, det är väl ganska naturligt, säger Sigrid till Expressen. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …