Hem / Nöje / Meghan Markle och Harry har avföljt prins William och Kate Middleton

Meghan Markle och Harry har avföljt prins William och Kate Middleton

Det var för exakt en månad sedan som Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, skaffade ett gemensamt Instagramkonto. Under namnet The Duke and duchess of Sussex (hertigen och hertiginnan av Sussex) så har de snabbt fått över 5 miljoner följare.

Paret följde bara 16 personer, och Harrys bror prins William och hans hustru Kate Middleton var två av dom. Nu har Meghan och Harry avföljt William och Kates konto Kensington Royal, något som Page Six rapporterar.

Men anledningen är inte den infekterade relationen mellan Harry och William – utan det finns faktiskt en väldigt fin tanke bakom det hela…

Från vänster: prins Charles, prins William, Kate Middleton, Meghan Markle och prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures

Både Harry och Meghan kommer under hela maj månad fokusera på att lyfta frågor kring psykisk ohälsa, detta då det i USA är Mental Health Awareness Month. Därför kommer de bara att följa konton som stödjer deras hjärtefråga.

”Vi vill stödja mental hälsa, kroppspositiva och det viktiga i mänsklig kontakt. Snälla gå till vår sida och klicka på ”följer” för att se de konton vi följer och läs mer om deras arbete”, skriver paret på sin Instagram, uppger People.

Några av de konton Harry och Meghan nu följer är Lady Gagas välgörenhetsorganisation Born This Way och Oprah Winfreys talkshow SuperSoul Sunday. Varje månad kommer paret att följa nya konton som reflekterar den fråga som de vill uppmärksamma. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …