Hem / Nöje / Laila Bagges ärliga ord om bråken med Korosh: ”Försöker slingra sig”

Laila Bagges ärliga ord om bråken med Korosh: ”Försöker slingra sig”

Laila Bagge, 46, bor tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 28, i en stor villa på Lidingö. Paret träffades på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm 2015 och har nu varit tillsammans i fyra år. 

När Nyheter24 träffade Laila Bagge på en pressträff inför säsongsstarten av Lailaland avslöjade hon vad paret allra oftast bråkar om. 

– Hundarna! Vems tur det är att gå ut med de där jädrans hundarna. Någon av oss försöker alltid att slingra sig, säger Laila Bagge. 

Laila Bagge och Korosh Kananian har varit tillsammans i fyra år. Bilkälla: Instagram/lailabagge

Eftersom detta är en vardagssyssla som ofta leder till onödiga gräl har de gjort upp ett schema – Laila ansvarar för hundarna på dagtid och Korosh tar över på kvällarna. 

– Vi har två hundar, så antingen tar vi varsin eller så följer vi schemat. Men nu till exempel när jag är här kan jag inte ta hundarna på dagen. Då är det ju han som får ta dem, säger hon. 

Laila berättar att när hon har jobbat hårt under dagen så är det ett klassiskt tillfälle då hon brukar försöka smita undan kvällspromenaden med hundarna.

– Jag försöker slingra mig ur det, men då tycker han ”va fasen jag har också jobbat”, så då får jag ge mig ut. 

Säsongstart för Lailaland 

Korosh kommer i vanlig ordning att dyka upp lite då och då i reality-serien Laillaland, där säsong tre har premiär på måndag. Men Laila berättar att Korosh vill vara med så lite som möjligt framför kamerorna. 

– Det är ingenting som han eftersträvar, men det är lite svårt att följa mig om inte han hamnar med då och då. Han är okej med det, säger Laila. 

Se Nyheter24:s intervju med Laila Bagge i klippet ovan! 

Säsong tre av Lailaland har premiär måndag 6 maj 21:00 på TV3, Viafree och Viaplay. 

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …