Hem / Nöje / Bianca Ingrossos avslöjande: Så många kollar hennes Instastory

Bianca Ingrossos avslöjande: Så många kollar hennes Instastory

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest inflytelserika och välkända influencers. Med en enorm följarskara på sociala medier når hon ut till nästan en miljon människor varje dag  – och det är bara på sin Instagram. 

Men hur många väljer att aktivt kolla på hennes Instastory? Det är något som Bianca råkade avslöja själv under söndagen. På lördagen lade hon nämligen ut en omröstning på sin Instastory. Bianca undrade vad hennes följare helst föredrog: Youtube eller Bloggen.

Och svar fick hon, minst sagt.

Bloggen i underläge

Den solklara favoriten blev Youtube med 105 849 röster. I jämförelse med rösterna på bloggen som blev 15 549 stycken, så ligger ju bloggen i ett underläge.

”YOU reeeeeally like Youtube! I agree with you. That’s why I publish 2-3 videos a week”, skriver Bianca på den printscreen som visar totala röstningsresultatet.

Men, vänta lite här nu. Är det inte något annat som syns på denna printscreen?

Bildkälla: Instagram @biancaingrosso

Efter en lite närmare titt…

Om vi tar en lite närmare titt så kan vi faktiskt se hur många som aktivt varit inne och kikat på Bianca Ingrossos stories på Instagram. Det verkar bara vara drygt en fjärdedel av hennes stora följarskara som spanar in vad influencern har för sig till vardags.

Vad det ser ut så är det mellan 259 000 – 273 000 som har sett hennes Instastorys senaste dygnet, i alla fall enligt Biancas story. Undra var resterande 700 000 följare håller hus?

Men vilken tidpunkt hon har tagit denna printscreen vet bara Bianca själv. Kanske var det bara minuter efter att hon publicerade omröstningen?

Nyheter24 har tidigare skrivit om när det var riktigt svajigt i influencervärlden. Bianca Ingrosso lade nämligen upp en bild på Instagram som hon sedan anklagades för att ha photoshoppat, bland annat av Youtubern Lina Dawood. Hon påstår att Bianca redigerar sig smalare på bild. Men Bianca tolererade inte anklagelserna och slog tillbaka. Här kan du läsa mer om det.

Läs mer…

kommentarer

Titta också

7 saker vi tänkte på under sista avsnittet av Game of Thrones

Då var dagen här. Dagen som vi alla både längtat efter men även fruktat sen …