Bytte SHL-klubb under säsongen – nu blir tuffingen kvar

By Henrik Skoglund

Han kom till Linköping mitt under säsongen från Rögle. Nu står det klart att Almen Bibic stannar ytterligare två säsonger i Linköpings HC.

Det nya avtalet ska ha varit klart ett längre tag men Almen Bibic ville vänta till efter säsongen med att offentliggöra det.
— Det har varit klart en längre stund, men jag har velat vänta med att det ska komma ut till efter säsongen så att man kan fokusera på hockeybiten. Jag är jätteglad över att det blev en förlängning, jag och min fru trivs fantastiskt bra i staden och i klubben, säger 25-åringen till klubbens hemsida.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Bibics beslut att stanna grundar sig också mycket i utvecklingsmöjligheterna han anser sig få.
— Jag är här för att vilja bli bättre varje dag. Det är det jag känner att jag har möjlighet till här.

Almen Bibic är från Leksand och har efter han lämnade klubben 2013 spelat fyra år för Rögle tillsammans med brorsan Alen Bibic. I början av december lämnade Almen för Linköping och den defensivt inriktade backen inledde faktiskt med att göra två mål på sina tre första matcher för Cluben.

The post Bytte SHL-klubb under säsongen – nu blir tuffingen kvar appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Bytte SHL-klubb under säsongen – nu blir tuffingen kvar

kommentarer