Charlotte bjuder på show i kväll

Kultur och Nöje Förra gången Charlotte Perrelli befann sig på Malmö Arena i Melodifestivalsammanhang fick hon en snyting så en tand gick av. Den här gången fick hon ta smällen innan hon kom till Malmö. Men Charlotte tar det med ro och ser fram emot att vara speciell gästartist i Melodifestivalens andra deltävling i kväll.

Det var 2012 som Charlotte tävlade med The Girl i Malmö. En hitlåt och ett påkostat nummer till trots kom hon bara femma och dessutom fick hon en rejäl smäll under repetitionerna.
– Ja, en av dansarna råkade slå upp en arm eller en fot i micken så att en tand gick av, säger Charlotte Perrelli med ett skratt.
Den här gången kom smällen för några veckor sedan. Charlotte petas från jobbet som programledare eftersom SVT inte läst igenom hennes inskickade papper ordentligt.
– Ja, precis, konstaterar Charlotte.

Hur mycket har du fått göra om det du redan repat in inför jobbet som programledare?
– Vi hade ju fått manus innan, så klart, och det har vi fått förändra. Men vi hade inte hunnit plugga in det, så det är inte så att jag känner; ”Åh, nej, det här är ju helt galet”. Det känns ganska okej, tycker jag.
Det hela kan

Läs mer här: Charlotte bjuder på show i kväll

kommentarer