Det där var taskigt, Victor Hedman!

By Uffe Bodin

Nattens möte mellan New Jersey och Tampa Bay var en grinig affär som innehöll 132 utvisningsminuter. Då slapp Victor Hedman ändå bestraffning för sin klubbspets i skrevet på rookien Nico Hischier.

Det börjar bli rejält infekterat i serien mellan Tampa Bay Lightning och New Jersey Devils. De tre matcherna som har spelat hittills har innehållit en hel del tjuvsmällar och fulknep. I nattens 5–2-seger för Devils eskalerade det rejält och i matchens slutminut delade domarna ut tio stycken misconduct-utvisningar, en till varje utespelare, när saker och ting höll på att spåra ur.

En som däremot slapp bestraffning var Victor Hedman. Med 95 sekunder kvar att spela av matchen delade han ut ett litet subtilt rapp som visste var det tog på Devils rookie, förra sommarens draftetta Nico Hischier. Hedmans klubba tycktes träffa den 19-årige schweizaren rakt i de intimaste delarna på kroppen.

Hischier föll som en fura, men var snabbt uppe på skridskorna igen och skrek ett par väl valda ord till sin nyblivna, svenska fiende.

Serien fortsätter natten mot torsdag. Då gäller det att ha suspensoaren på rätt ställe…

The post Det där var taskigt, Victor Hedman! appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Det där var taskigt, Victor Hedman!

kommentarer