Efter poängstarka säsongen – nu skriver han nytt kontrakt

By Mathias Andersson

I slutspelet hade han ett poängsnitt på en poäng per match och var en av lagets vassaste forwards. Nu väljer Traktor Tjeljabinsk att skriva nytt kontrakt med Richard Gynge.

Det blev en säsong för Richard Gynge i SHL 2015/16 innan han på nytt valde att fortsätta spela utomlands. Den här säsongen har den förre AIK-forwarden spelat för Traktor Tjeljabinsk och varit väldigt bidragande till lagets offensiva spets. Under grundserien gjorde han 32 poäng på 49 matcher och i slutspelet gjorde han i snitt en poäng per match.

Och efter 16 poäng (8+8) på lika antalet spelade matcher i slutakten på säsongen väljer KHL-klubben att förlänga med den svenske 31-åringen.
”Vi är nöjda med det ömsesidiga avtalet. Först och främst signerade vi den verkliga ledaren för laget, som visade sig bra i regelbunden årstid och speciellt i slutspelet. Richard blev en riktig favorit för Chelyabinskfans. Den andra viktiga faktorn – Gynge själv ville verkligen vara kvar i ”Traktor”. Jag är säker på att Richard kommer att bli en av nyckelaktörerna i ”Traktor” nästa säsong, säger klubbens general manager Jevgenij Gubarev i ett uttalande på hemsidan.

Kontraktet sträcker sig över hela nästa säsong.

The post Efter poängstarka säsongen – nu skriver han nytt kontrakt appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Efter poängstarka säsongen – nu skriver han nytt kontrakt

kommentarer