Hem / Sport / Efter uppgifterna om SHL-återkomst: ”Skickar de mig till Utica – åker jag till Utica”

Efter uppgifterna om SHL-återkomst: ”Skickar de mig till Utica – åker jag till Utica”

By Henrik Skoglund

Anton Rödin har en tung skadeperiod bakom sig. Han är fast besluten om att ta en plats i Vancouver Canucks laguppställning – men skulle han inte lyckas med det drar han till AHL. Detta enligt uppgifter på Twitter.

Det var igår ni här på sajten kunde läsa om uppgifterna att det finns en plan för Anton Rödin om han inte skulle ta en plats i Vancouvers NHL-lag. Den planen skulle gå ut på att 26-åringen i så fall återvänder till Sverige. Men nu kommer nya uppgifter. Det är hockeyreportern Jeff Patterson som har pratat med Rödin och då fått berättat för sig följande:
”Mitt fokus är att slå mig in i uppställningen här. Men skickar de mig till Utica, åker jag till Utica.”
Utica är Vancouvers farmarlag.

#Canucks Rodin: ‘my every focus is to make the main roster here. But if they send me to Utica, I’ll go to Utica.’

— Jeff Paterson (@patersonjeff) September 15, 2017

Det återstår alltså att se vart forwarden som vann Guldhjälmen i SHL 2016 spelar kommande säsong.

The post Efter uppgifterna om SHL-återkomst: ”Skickar de mig till Utica – åker jag till Utica” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Efter uppgifterna om SHL-återkomst: ”Skickar de mig till Utica – åker jag till Utica”

kommentarer

Titta också

Inför Charlton – Walsall

Bra start på nya året med två raka segrar, något som idag ska försöka utökas …