Emily avbokade aldrig bordet – hängdes ut av restaurangen

Emily Quinlan hade bokat bord på den lokala restaurangen Bullys, men

efter en nödsituation dök hon aldrig upp.

Då bestämde sig restaurangen för att hämnas ordentligt.

Emily Quinlan hade bokat bord för två på restaurangen Bullys, i Cardiff i Wales. Men när sällskapets bord blev ledigt dök ingen upp.

”Det uppstod en nödsituation som jag behövde ta tag i, och att ringa och avboka var mitt sista bekymmer”, har Emily förklarat sig i efterhand.

Men restaurangen visade ingen nåd. I stället valde ägaren Russel Bullimore att hänga ut henne på Twitter, inför sina 8 000 följare, skriver Daily Mail. Rasande över misstaget publicerade han hennes namn, mejladress, och telefonnummer.

”Jag ska börja tweeta ut de som inte dyker upp”, gick det att läsa i tweeten som hängde ut personlig information till 8 555 följare.Foto: Twitter

”Jag ska börja tweeta ut de som inte dyker upp”, gick det att läsa.

Genast fick tweeten fart, och många var snabba med att påpeka att – om än restaurangen må ha god mat i sig – var detta ett smaklöst tilltag.

Russel Bullimore driver den prisbelönta restaurangen Bullys i Cardiff.Foto: Facebook

Godtar inte ursäkten

Nu har Russel Bullimore gått ut och bett om ursäkt, och förklarar att han ständigt förlorar pengar på folk som inte dyker upp till sina bokningar.

– Jag förlorar omkring tolv personer i veckan som bokar, och det rör sig om runt 40 pund per person. På ett år kan det bli 50 000 pund (593 000 kronor reds. anm.), säger han till brittiska Metro

Men Emily godtar inte ursäkten, och har gett svar på tal.

”Det verkar som att namnet på din restaurang är passande”, skriver hon på Twitter, och syftar till att ”bully” betyder mobbare.

”Kanske borde du tänka om kring vilken bransch du vill jobba i. Vilket skämt”, fortsätter hon.

Emily Quinlan ville inte godta restaurangens ursäkt.Foto: Twitter

Källa: https://www.expressen.se/nyheter/emily-avbokade-aldrig-bordet-hangdes-ut-av-restaurangen/

kommentarer