Färjestad tog säsongens första trepoängare mot Linköping

By Henrik Skoglund

Poängfördelningen var 4-2 till Linköpings fördel när de idag drabbade samman med Färjestad för tredje gången den här säsongen. Då tog Färjestad säsongen första trepoängare mot östgötarna när de på hemmaplan kunde vinna med 3-1.

Alexander Johansson kunde ge hemmalaget ledningen i den första perioden innan en mållös andra följde där gästerna dominerade stort och skottstatistiken löd 3-11.

Färjestad kopplade ett grepp i mitten av den tredje perioden när Christoffer Törngren kunde göra 2-0. Fredrik Karlström reducerade dock några minuter senare med sitt andra SHL-mål i karriären.

I öppet mål kunde sedan Linus Persson fastställa slutresultatet till 3-1 till Färjestad.

The post Färjestad tog säsongens första trepoängare mot Linköping appeared first on Hockeysverige.