Forsberg tillbaka – då straffade Nashville motståndet

By Henrik Skoglund

Inatt gjorde Filip Forsberg comeback för Nashville efter sin tre matcher långa avstängning. Poänglös fick han se sitt lag vinna på bortaplan mot Montreal Canadiens med 2-3 efter straffar.

Matchens stora förgrundsfigur var dock Nashvilles målvakt Pekka Rinne som motade 47 skott i den täta matchen. 35-åringen har nu vunnit nio av sina tio senaste starter för Predators.
— Vi måste spela mycket bättre framför honom. Nu hände inte det och vi fick lita på vårat målvaktsspel. Han var otrolig ikväll, sa coachen Peter Laviolette till nhl.com om sin målvakt.

Efter en mållös första period gjorde Montreals Brendan Galagher 1-0 i den andra. Men Nashville svarade genom Scott Hartnell.

Kevin Fiala tog Predators till ledning i den tredje perioden. Men Jonathan Drouin kvitterade innan 60 minuter tickat upp på klockan.

Ryan Ellis avgjorde sedan för Nashville på straffar. Även Filip Forsberg la en straff, men den räddades av Montreals målvakt Carey Price.

The post Forsberg tillbaka – då straffade Nashville motståndet appeared first on Hockeysverige.