Forwarden blixtrade till – gjorde två mål när SHL-konkurrenten besegrades

By Anton Högsander

Djurgårdens Niclas Bergfors hade en rolig kväll när hans lag ställdes mot Örebro. Forwarden gjorde nämligen två mål när Djurgården vann med 4-2.

Men det var Örebro som inledde matchen bäst och tog ledningen efter endast sex minuters spel när Tom Wandell fick in pucken i nätmaskorna. Därefter var det DIF som tog tag i taktpinnen och skickade in fyra obesvarade mål. Först kvitterade Niclas Bergfors i powerplay, sedan gjorde David Bernhardt 2-1. Därefter passade Bergfors på att göra sitt andra mål för matchen med ett direktskott från tekningscirkeln.

4-1 kom sedan genom Gustav Possler innan Örebro fick in 4-2-pucken genom Marcus Weinstock, vilket var träningsmatchens sista fullträff innan slutsignalen ljöd.

***

I träningsmatchen mellan Karlskrona HK och Linköpings HC i Sapa Arena var det KHK som såg till att gå vinnande ur striden. Det var också hemmalaget som såg till att ta ledningen i matchen när Emil Larsson höll sig framme.

Linköping kvitterade sedan genom Andrew Gordon, men det var KHK som skulle visa sig göra det matchavgörande målet i den tredje perioden. I boxplay klev Kristoffer Söder fram och gjorde 2-1, vilket alltså blev slutresultatet.

The post Forwarden blixtrade till – gjorde två mål när SHL-konkurrenten besegrades appeared first on Hockeysverige.