H65 förlorade även returen

HANDBOLL H65-damerna gjorde ett tappert försök att fälla Randers Men allt gick åt fanders.

Långa stunder bjöd både Randers och H65 på härlig handbollsunderhållning i EHF-cupens kvartsfinalretur. Det var europacupshow på hög nivå med kamp, finess och fart.
Matchen leddes av två österrikiska domare med vilka varken vinnarna eller förlorarna var nöjda. Det gav å andra sidan ännu mer energi till matchen. Till och med den svårflörtade publiken i Höör var med på noterna. Trycket i hallen var det ”värsta” någonsin i dessa sammanhang. Länge var det dessutom spännande. 10-13 i paus höll H65 på något sätt kvar i kvartsfinalen. Men det var lite för stora siffror. H65 hade ju att vända på ett 27-30-nederlaget från matchen i Danmark i förra veckan.
Randers niometersspel av världsklass stoppades framgångsrikt, men då levererades deras kantspelare istället.
– Vi hade behövt en del flyt för att kunna hota Randers. I första halvlek studsade bollarna stolpe ut istället för stolpe in. Vi fick inte de där enkla målen, sa en frustrerad Julia Andrejic efter en ny toppmatch.
Hoppet släcktes tidigt i den andra halvleken. Hemmalaget chansade hejvilt i omställningarna och tryckspelet i jakt på enkla mål, men förlorade istället bollen och när Niklas Harris kastade in timeout-kortet efter