Hem / Sport / Här är den tjeckiska JVM-truppen – megalöftet finns med

Här är den tjeckiska JVM-truppen – megalöftet finns med

By Måns Karlsson

👥 | Filip Pešán nominoval na přípravný kemp před MS juniorů 2️⃣7️⃣ hráčů! Český tým se bude připravovat na vrchol sezony v 🇺🇸 Niagara Falls💪🏻

En av Sveriges gruppkonkurrenter, Tjeckien, släppte idag sin preliminära JVM-trupp. Med i den finns två spelare med NHL-meriter samt ett av de mest omtalade namnen inför sommarens draft.

Finland presenterade tidigare idag sin starka trupp till JVM. Sverige gör det, som bekant, på onsdag. Men Finland var inte ensamma om att släppa sina namn idag. Tjeckien, ett land som av de flesta rankas som nummer sex inför turneringen, släppte även de sin preliminära trupp.

Truppen innehåller inte större skrällar. Målvaktstalangen Jakub Skarek är med, precis som de återvändande backarna Vojtech Budik och Ondrej Vala och Tampa Bays löfte Libor Hajek.

Framåt kommer mycket handla om Martin Necas, som redan NHL-debuterat för Carolina, och Filip Chytil som gjort detsamma i New York Rangers. Ett namn som är värt att hålla koll på är Filip Zadina, som tros gå riktigt högt i sommarens draft. Han kan till och med vara ett av de namn som kan topp-tre och har noterat 22+21 på 29 matcher för Halifax Mooseheads i QMJHL.

Sverige och Tjeckien möts i den andra gruppspelsmatchen för respektive lag, den 28:e december klockan 22:00.

| Filip Pešán nominoval na přípravný kemp před MS juniorů 2️⃣7️⃣ hráčů! Český tým se bude připravovat na vrchol sezony v Niagara Falls#U20CZE pic.twitter.com/pPwo0EHQ0w

— Hokejový nároďák (@narodnitym) December 4, 2017

The post Här är den tjeckiska JVM-truppen – megalöftet finns med appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Här är den tjeckiska JVM-truppen – megalöftet finns med

kommentarer

Titta också

Inför: IFK Göteborg – Dalkurd FF

På torsdag åker Dalkurd tillbaka till Göteborg för att försöka plocka med sig 3 poäng …