Hem / Nöje / Här krossar Mos kulan i PH-finalen – sen kom chocken för alla

Här krossar Mos kulan i PH-finalen – sen kom chocken för alla

Årets säsong av Paradise Hotel har bjudit på allt som tittarna kunnat önska sig. Det har varit en hel del drama, bråk, guppande täcken och svek har det också funnits gott om. 

Ikväll var det då dags för den stora finalen. Finalisterna var inga mindre än Genri, Erika, Mos och Jennifer och slutligen var det de två senare som fick göra upp om prissumman i en kulceremoni. 

Kastade kulan

Prissumman på 500 000 kronor läggs 50 000 kronor i taget upp på ett bord och någon av personerna kan när som helst välja att kasta kulan. Gör man det går man själv hem med den summa som just då ligger på bordet medan den andra personen går hem lottlös. 

Kulceremonin är en mytomspunnen del i spelet på Paradise Hotel och det avgörande testet som visar hur mycket man egentligen kan lite på sin partner. 

Vi minns alla när Jesper Johansson under finalen 2013 kastade kulan under kulceremonin tillsammans med Aina Lesse som fick gå tomhänt därifrån. Jesper har senare berättat sanningen bakom sitt beslut för Nyheter24, och det kan du läsa mer om här

Och idag var det alltså dags igen. Vid 250 000 kronor släppta Mos kulan rakt ner i backen till de andra deltagarnas stora förvåning. Jennifer får ett panikartat uttryck i ansiktet när hon hör kulan krossas mot marken. 

Vågat trick av Mos

Men det hela visade sig vara en vågad kupp från Mos sida. Innan kulceremonin hade nämligen både han och Jennifer fått välja vem de skulle dela vinstpengarna med om de valde att kasta kulan. 

Mos valde då att dela sina vinstpengar med Rebecca, Jennifers syster. På det sättet skulle Jennifer ändå få dela vinstpengarna med sin syster. 

Se den chockerande kulceremonin igen i klippet ovan. 

Paradise Hotel har under höstens sänts måndag till onsdag 22:00 på TV3. 

Källa: Länk till full Nyheter24 inlägg

kommentarer

Titta också

Camilla Läckberg hänger ut Josefin Nilssons ex-pojkvän

Dokumentären om sångerskan Josefin Nilssons liv har väckt starka känslor. I dokumentären ”Älska mig för …