Inga problem för Luleå i Gävle

By Henrik Skoglund

Luleå slog tillbaka Brynäs på bortaplan med 1-5 och man gjorde det genom två mål av stjärnan Emma Nordin.

Det var dock Luleås Melinda Olsson som skulle inleda kvällens målskytte när hon i powerplay satte dit 0-1 efter fem minuter.
Det resultatet stod sig sen ända till åtta sekunder för den andra periodvilan. Då gjorde nämligen Emma Nordin sitt första mål för matchen.

0-3 och 0-4 kom innan tio minuter passerat av den tredje perioden genom Nathalie Ferno och Rebecca Stenberg. Strax därefter ökade Emma Nordin på till 0-5 innan Hanna Rylander kunde putsa till siffrorna fyra sekunder före full tid.

ÖSTLUND STRAFFADE MODO

Mötet Djurgården-Modo gick hela vägen till straffar på Hovet. Där kunde Julia Östlund avgöra till hemmalagets fördel. Östlund gjorde dessutom mål under ordinarie tid.
Övrig målskytt för Djurgården i 3-2-vinsten blev Andrea Dalen, medan Modos båda mål gjordes av Erika Grahm.

The post Inga problem för Luleå i Gävle appeared first on Hockeysverige.