Hem / Sport / ”Jag blev starstruck när jag spelade mot Nicklas Bäckström”

”Jag blev starstruck när jag spelade mot Nicklas Bäckström”

By Anton Högsander

Skulle du också bli starstruck om du fick chansen att spela mot Nicklas Bäckström och Alexander Ovechkin i en NHL-match? New York Islanders talang Mathew Barzal svarar ett rungande ja på den frågan.

20-åringe Mathew Barzal fick göra sin NHL-debut den här säsongen – och fick även chansen att spela mot Washington-duon. Något som inte lämnade honom helt oberörd.
– Jag blev lite starstruck när jag spelade mot Nicklas Bäckström och Ovechkin. Den kommande säsongen hoppas jag att jag ska komma in på isen och inte känna det på samma sätt, utan mer att jag hör hemma i det sammanhanget och kan spela mot sådana spelare, säger han till nhl.com.

Totalt blev det två NHL-matcher för talangen, som annars spenderade sin tid i WHL-laget Seattle Thunderbirds där han var lagkapten. Där gjorde han 79 poäng på 41 matcher, vilket alltså räckte för att han skulle få chansen att visa upp sig i världens bästa liga.

The post ”Jag blev starstruck när jag spelade mot Nicklas Bäckström” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: ”Jag blev starstruck när jag spelade mot Nicklas Bäckström”

kommentarer

Titta också

Inför: IFK Göteborg – Dalkurd FF

På torsdag åker Dalkurd tillbaka till Göteborg för att försöka plocka med sig 3 poäng …