Johansson blir joker mot Lugi

HANDBOLL Några poäng mot Sävehof kunde H65 Höör både ha och mista – desto viktigare att Anna Johansson gjorde comeback.
– Hon blir en härlig joker i kvartsfinalen, sa tränare Niklas Harris.

Efter att ha trasat sönder delar av hälsenan under en U19-landslagsträning någon vecka innan seriepremiären blev säsongen inte vad Anna Johansson hade förväntat sig.
I stället för att stånga och tackla sönder motståndare blev det oräkneliga timmar i rehablokalen.

Säsongens första match kom i Elitseriens sista omgång där det blev 24–30.
När Anna väl galopperade in på planen med sitt flacka steg hade Sävehof dock redan kopplat greppet. Seriesegraren från Partille sprang ifrån till 18–11 i paus sedan hemmalaget inte fått försvars- och målvaktsspel att stämma.
Den andra halvleken blev tämligen avslagen, H65 vann den knappt och snyggade till siffrorna, men någon spänning infann sig aldrig.
Landslagsaktuella Jasmina Djapanovic visade dock fortsatt fin form.
– För mig var det viktigaste att det kändes bra att vara tillbaka, sa Anna Johansson.

Status på din hälsena?
– Jag började träna för fullt i tisdags. Fram tills dess har jag lagt ned mycket tid på styrka, men även skotträning.

Efter matchen knöts det en och annan näve i Höör. En kvartsfinalserie mot Lugi small betydligt högre än en liknande matchserie