By Henrik Skoglund

Han har inte gjort mål sedan 4 november. Men inatt slog Erik Karlsson till dubbelt – till ingen nytta skulle det visa sig när Ottawa förlorade hemma mot Minnesota med 4-6.

Erik Karlsson missade inledningen av säsongen på grund av skada. Efter återkomsten har han gjort sina poäng, men målen har uteblivit. Hans enda nätkänning inför nattens match kom mot Vegas den 4 november.

Men inatt small det dubbelt upp för 27-åringen som inledde målskyttet på hemmaplan mot Minnesota redan efter två minuter.
Ottawa skulle vara i 3-1-ledning efter knappt sex minuter spelade av den andra perioden. Men Minnesota la i en växel till och körde om.
— De kom tillbaka starkt på oss. De fick oss att jobba hårt och vi tog inte de bästa besluten, sa Karlsson till presskåren efter matchen.

Eric Staal i Minnesota gjorde två mål och en assist i matchen och Joel Eriksson Ek hade en passningspoäng.

The #Sens speak to media following tonight’s 6-4 loss to the Minnesota Wild. pic.twitter.com/h2p9JgdeNK

— Ottawa Senators (@Senators) December 20, 2017

Kuriosa i sammanhanget är att Erik Karlssons första NHL-mål kom mot just Minnesota för exakt åtta år sedan.

The post Karlsson bröt måltorkan med två mål – tappade ledning: ”Vi tog inte de bästa besluten” appeared first on Hockeysverige.