Kate och Meghans trick – liknas vid prinsessan Diana

Meghan Markle och Kate Middleton är snart båda ingifta i den brittiska kungafamiljen.

Och nog har de mer än bara åldern gemensamt.

Nämligen också likheter med den bortgångna prinsessan Diana, skriver tidningen Express.

Kate Middleton och Meghan Markle, båda 36, liknar varandra på fler sätt än ett. 

Förutom att de lyckats snärja en brittisk prins och är lika gamla anses de båda också vara stilikoner att räkna med – med garderober som osar elegans.

Experter har däremot menat att Kate och Meghan är mer olika varandra än man tidigare trott, men kungafamiljens butler får nu världen att – ännu en gång – tvivla på ifall prins William, 35, och prins Harry, 33, egentligen inte har en liknande smak i kvinnor, skriver Express.

Går ner på knä i kontakt med barn

Meghan och Kate tycks nämligen ha ett särskilt sätt i kontakten med barn – som även deras bortgånga svärmor, prinsessan Diana hade.

Båda går nämligen ner på knä när de talar med barn och är inte heller skygga med att dela med sig av kramar.

Den äldre generationen av kungligheter har inte en tendens att göra så – drottningen går inte ner till barnen alls”, säger familjens butler Grant Harrold till tidningen.

Det brukar ju sägas att söner gärna väljer en partner som liknar deras mor, och prinsessan Diana var den första inom det brittiska kungahuset som inte var rädd för en väldigt nära och personlig kontakt med allmänheten.

När Meghan fotograferades kramandes en skolflicka i Birmingham, valde butlern att jämföra henne med den ikoniska prinsessan på Twitter.

Hon gjorde saker på sitt egna sätt och det är också det de yngre kungligheterna nu gör. De är moderna, och den allmänheten älskar dem för det”.

Meghan var fascinerad av Diana som ung

Det är känt sedan tidigare att Meghan var fascinerad av Diana redan i tidig ålder.

I en ny biografi beskriver författaren Andrew Morton hur tårarna forsande på den blivande prinsessan när hon som 16-åring bevittnade Dianas begravning på tv.

Och snart blir alltså Markle också en del av den kungafamilj hon länge beundrat. Den 19 maj blir hon och prins Harry äkta makar i St. George’s kapell i Windsor i Storbritannien.

Även Kate har en spännande tid framför sig, efter att hon och prins William välkomnade sitt tredje barn, Louis Arthur Charles, den 23 april. Sedan tidigare har paret sonen George, 4, och dottern Charlotte, 2.

Källa: https://www.expressen.se/nyheter/kungligt/kate-och-meghans-trick-liknas-vid-prinsessan-diana/

kommentarer