Lämnar Rögle för spel i nykomlingen: ”Perfekt lag för mig”

By Uffe Bodin

Rögle och Ludvig Rensfeldt kunde inte komma överens om en fortsättning. Nu står det klart att den tidigare juniorvärldsmästaren flyttar till nykomlingen Timrå.
– Det känns väldigt kul och inspirerande att komma upp till Timrå, säger Rensfeldt.

Efter fyra säsonger i Rögle flyttar Ludvig Rensfeldt på sig. Centern, som blev juniorvärldsmästare med Juniorkronorna 2012, har tecknat ett tvåårskontrakt med SHL-nykomlingen Timrå.
– Ludvig är en spelare med SHL-rutin som kan spela både center och ytter men vår idé är att han ska spela center. Han har ett bra spelsinne och hittar ofta sina medspelare, säger sportchefen Kent Norberg om nyförvärvet.

26-åringen kommer från en säsong där han svarade för tio mål och 24 poäng på 52 matcher. Detta efter att ha gjort 31 poäng (13+18) på 48 matcher säsongen innan dess.
– Det var en otroligt häftig resa som Timrå gjorde förra säsongen och det känns som ett perfekt lag för mig att komma till, säger Ludvig Rensfeldt.

Den från Gävle bördige Rensfeldt har gjort 158 allsvenska matcher och 168 SHL-matcher under karriären. Innan han kom till Rögle representerade han Malmö Redhawks i allsvenskan under två säsonger.

The post Lämnar Rögle för spel i nykomlingen: ”Perfekt lag för mig” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Lämnar Rögle för spel i nykomlingen: ”Perfekt lag för mig”

kommentarer