Luleå starkast – hängde av Mora

By Måns Karlsson

Mora hade ett kanonläge att knapra in poäng på Luleå. Men i stället för tio poäng skiljer det nu 16. Luleå vann med 3-1.

Det var en riktigt tät match i Norrbotten. Einar Emanuelsson gav Luleå ledningen i den första perioden och det såg faktiskt länge ut att bli kvällens enda mellan lagen. Men i slutet av matchen hände mycket.

Först kvitterade Robin Johansson halvvägs in i den tredje perioden. Sen kom Robin Kovacs 2-1-mål med inte ens fem minuter kvar att spela. Och till sist kom också en 3-1-puck i tom kasse från nytillkomne Jonas Berglund.

Därmed skiljer det 16 poäng mellan Luleå och Mora. Mora har 14 poäng upp till Brynäs på den sista slutspelsplatsen. Frågan är om inte tåget gick för nykomlingen idag?

The post Luleå starkast – hängde av Mora appeared first on Hockeysverige.