Marchand straffas av NHL – för elfte gången i karriären

By Uffe Bodin

Brad Marchand fortsätter att leva upp till sitt rykte som en av NHL:s fulaste spelare. Nu straffas han för sin crosschecking i ansiktet på Philadelphia Flyers back Andrew MacDonald. Det är elfte gången (!) NHL straffar 29-åringen under hans tid i ligan.

Brad Marchand hade redan hunnit bli straffad av NHL två gånger den här säsongen innan han under gårdagskvällen delade ut en crosschecking i ansiktet på Andrew MacDonald.

Boston Bruins stjärnforward hade stängts av fem matcher för den armbågstackling han delade ut på Marcus Johansson i slutet av januari och dessutom bötfällts med 2 000 dollar för mindre än en månad sedan efter att ha ansetts filma i en match mot Pittsburgh Penguins.

PÅ VÄG MOT KARRIÄRENS BÄSTA SÄSONG

Nu straffas kanadensaren återigen. Tilltaget mot MacDonald gav bara två minuters utvisning, men resulterar nu även i 5 000 dollar i böter, meddelar NHL i ett pressmeddelande. Det innebär att Marchand straffats av ligan vid elva olika tillfällen sedan han blev NHL-spelare 2010.

Brad Marchand är på väg mot karriärens bästa säsong. På 64 matcher har han mäktat med 84 poäng (34+50) och behöver bara en poäng till för att tangera fjolårets personbästa.

God dammit, Marchand pic.twitter.com/6CNdYeDEle

— Pete Blackburn (@PeteBlackburn) April 1, 2018

The post Marchand straffas av NHL – för elfte gången i karriären appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Marchand straffas av NHL – för elfte gången i karriären

kommentarer