Hem / Nöje / Pernilla Wahlgren bryter ihop när hon lyssnar på Biancas sommarprat

Pernilla Wahlgren bryter ihop när hon lyssnar på Biancas sommarprat

Det är i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld som tittarna åter igen kommer fick följa med i den härliga familjens liv med allt vad det innebär. Men just igår blev det lite känsligt. 

Wahlgrens värld
Bianca började gråta så pass att de fick avbryta. Bildkälla: Dplay

Bianca Ingrosso var en av sommarpratarna 2018 och hennes avsnitt har hyllats till skyarna. Hon pratade mycket om sin uppväxt, sina föräldrars skilsmässa, sina syskon och sin sjukdom. 

Wahlgrens värld
Pernilla lyssnade på Biancas sommarprat. Bildkälla: DPLAY

Detta valde Pernilla att sätta sig och lyssna på, vilket tillslut fick det att brista för henne. 

– Åh herre gud, nu blev det jobbigt, säger hon med gråten i halsen. 

Se det rörande klippet i spelaren ovan. 

Så upptäckte hennes pappa bulimin

Bianca berättade nyligen om hur hennes pappa fick reda på hennes sjukdom, och det hela ägde rum hemma hos honom i Palma. 

– Det var för cirka tre-fyra år sedan som pappas fru Åsa började märka att jag försvann på toaletten efter varje gång vi kommit hem. Och att jag satte på kranen. Så en gång när vi kom hem sa hon åt pappa att gå till toaletten, öppna och bara gå in när jag var där inne. Och mycket riktigt stod jag ju där och spydde, säger hon.

Emilio och Åsa Ingrosso
Det var Emilios fru Åsa som uppmärksammat att Bianca ofta försvann in på toaletten efter att familjen varit ute och ätit. Bildkälla: Stella Pictures

Men Emilio och Åsa blev varken arga eller upprörda utan stöttade Bianca och försökte vara uppmärksamma istället, berättar hon. 

– De var på mig mycket efter de så jag inte kunde spy. De berättade hur och fin jag var och höll koll. Hemma håller mina bröder koll på mig också och många kollar vart jag håller hus och så vidare, säger hon. 

– Jag kommer nog alltid behöva jobba med min självkänsla. För den svajar, avslutar hon. 

Biancas pojkvän Philippe var också medveten om Biancas bulimi, och då hade han ett speciellt ”knep” för att hon inte skulle kunna spy. Detta trots att paret hade distansförhållande. Läs mer om det här.

Källa: Länk till full Nyheter24 inlägg

kommentarer

Titta också

Caitlyn Jenners hus står i lågor – brinner ner till grunden

Det råder massiva skogsbränder i Kalifornien just nu och flera människor...

Kommentera