Hem / Sport / PETTERSSON: Nu är klockan slagen – EnkelP är free agent

PETTERSSON: Nu är klockan slagen – EnkelP är free agent

By Robert Pettersson

Tiderna är dystra på annonsmarknaden, tydligen. Det kan ju tänkas ha att göra med den mängd folk som tycker att det är jobbigt att behöva läsa gratistexter i utbyte mot att reklam finns på sidan samtidigt, vilket i grunden är orsaken till varför vi alla numera måste betala för lokaltidningsjournalistiken. Om vi vill åt den. Vi har helt enkelt varit för många som tyckt att reklamen är för störande för att få saker gratis. Sådana är vi.

För att göra en kort historia lång, så kommer jag mer eller mindre att avvecklas från den här sajten.
För en månad sedan fick jag beskedet att jag inte får vara kvar. Ja, det är kanske för tidigt för mina belackare att jubla än. För de flesta som uttryckt ett problem med min existens är folk som haft problem med mina rader i dessa kolumner.
Här blir jag, dessvärre, kvar och ska skriva ”4-5 texter i veckan”. Om jag klarar av att ställa om till att göra det efter att ha varit med och byggt upp det här flaggskeppet inom svensk hockey för 12-13 år sedan.

Vad jag ska göra i övrigt har jag ingen aning om. Trots att jag varit ledig i en månad för att sortera tankarna. Jag har väl egentligen inte kommit nånstans alls där. Jag känner mest bara en skam över att ha blivit uppsagd. Och stress.
Samtidigt är jag lite för stolt för att sitta och söka massa jobb. Så åren till pensionen kan bli lite halvkämpiga. Åren efter pensionen också, uppenbarligen.

Jag vet inte ens om jag vill fortsätta att jobba med hockey. Det är ju det som jag typ kan. Det som jag är typ bra på. Men jag är osäker på om det är det som är mitt egentliga kall. Dessutom har jag genom min approach inte direkt skapat de bästa

Läs mer här: PETTERSSON: Nu är klockan slagen – EnkelP är free agent

kommentarer

Titta också

Officiellt: Örgryte IS värvar återigen från konkurrent

26-åringen lämnar Gefle IF. Mittbacken har skrivit på för seriekonkurrenten Örgryte IS. … Läs mer …