Redhawks har oavgjort mot FBK

Ishockey Det spelas match i SHL just nu i Malmö Arena.
Redhawks möter Färjestad BK.
Och på Isstadion möter Pantern Karlskoga i Hockeyallsvenskan.

Ställningen efter den första perioden är 1-1. Färjestad tog ledningen i power play efter 9.59 genom Linus Persson som prickade rätt bakom Oscar Alsenfelt. Hemmalaget kvitterade efter 14.03 då Peter Mueller satte sitt tredje mål för säsongen framspelad av Jens Olsson och TJ Galiardi. Olsson hittade en instickare till Mueller från blålinjen och Mueller klev in framför mål och satte kvitteringen bakom gästernas målvakt.

Malmö hade ett stort övertag vad gäller skottstatistiken, 12-4 men spelmässigt var det Färjestad som hade övertaget under de första 20 minuterna.

Återstoden av perioden präglades mycket av närkamper och hätsk stämning från hemmafansen mot domarna som inte blåste för särskilt mycket alls, vilket man uppenbarligen ansåg missgynnade hemmalaget.

I den andra perioden har inte så mycket hänt förutom att Fbk tagit time out och att de fått en utvisning då de var för många spelare på banan.

Det resulterade inte i något mål för Redhawks men när väl Färjestad får chansen i numerärt överläge blir det mål. Endast 34 sekunder efter att Peter Mueller utvisats för slashing återtog Fbk ledningen då Robbie Earl gjorde sitt första mål för