Hem / Sport / Sågningen av stjärnan: ”Han låter allting påverka hans tankar och letar saker att skylla det på”

Sågningen av stjärnan: ”Han låter allting påverka hans tankar och letar saker att skylla det på”

By Anton Högsander

Han är knappast rädd för att säga vad han tycker och tänker. Nu har NHL-legendaren Jeremy Roenick valt att rikta några hårda ord mot Philadelphia Flyers stjärnforward Claude Giroux.

Under CSN:s sändning Philly Sports Talk sa Jeremy Roenick följande:
– Anledningen till att Giroux inte skapar någon framgång är för att han låter allting påverka hans tankar och att han letar efter saker att skylla det på.

NHL-legendaren, som har spelat 1363 NHL-matcher och gjort hela 1216 poäng, fortsatte sitt resonemang kring Flyers stjärnforward.
Claude Giroux kan den här sporten, och han kan spela den på en hög nivå. Han måste bara komma tillbaka till insidan av sporten, börja attackera sporten och sluta att oroa sig över vad media eller fans säger om honom. Han är nämligen en världsklasspelare som kan göra skillnad, och det är därför han har C:et på sitt bröst.

”DET ÄR FRUSTRERANDE”
Den 29-årige Flyers-forwarden, som har vunnit både JVM-guld, VM-guld och World Cup-guld med Kanada, har en av sina tyngsta säsonger bakom sig. Det blev bara 58 poäng från hans klubba, vilket är i underkant för en spelare som säsongen 2011/2012 gjorde 93 poäng. I april i år uttalade han sig om sin formsvacka.
– Dina tankar vill göra någonting, men din kropp gör det inte. Det är frustrerande. Men man måste fortsätta jobba på sitt spel, bli starkare och snabbare. Jag ser fram emot att ha en hel sommar att träna på och göra det jag vill.

Efter sitt utspel valde Roenick att vända sig direkt till Giroux.
– Om Claude tittar just nu: jag älskar dig, men kom tillbaka, visa allihopa varför du är en av de bästa i sporten. Bry dig inte om vad folk tycker om dig, var bara Claude Giroux. Om han gör det kommer hans lag att blomstra.

Philadelphia

Läs mer här: Sågningen av stjärnan: ”Han låter allting påverka hans tankar och letar saker att skylla det på”

kommentarer

Titta också

Inför: IFK Göteborg – Dalkurd FF

På torsdag åker Dalkurd tillbaka till Göteborg för att försöka plocka med sig 3 poäng …