Segermaskinen rullade ikapp och förbi Brynäs

By Henrik Skoglund

Växjö visade karaktär när de vände och vann på bortaplan mot Brynäs 3-5 skrevs slutsiffrorna till.

Brynäs tog ledningen efter närmare åtta minuter när Johan Alcén hittade rätt. Men det skulle inte ens dröja en minut innan Adam Brodecki kvitterade för Växjö. Brynäs skulle dock gå till pausvila med en ledning efter att Juuso Ikonen nätat senare i perioden.

Jacob Blomqvist drygade ut ledningen i mitten av matchen, men några minuter senare skapade Pontus Netterberg kontakt för bortalaget.

Samma Netterberg kunde sedan kvittera i inledningen av den tredje perioden när Jonas Röndbjerg serverade honom öppet mål.

Serieledarna Växjö gick inte att stoppa i detta läget. Elias Pettersson satte 3-4 och i powerplay kunde sen Robert Rosén sätta dit 3-5.

The post Segermaskinen rullade ikapp och förbi Brynäs appeared first on Hockeysverige.