Sen straff stoppade första FCR-segern

By Ola Selby

malmö FC Rosengård såg ut att gå mot första segern i division 1 den här säsongen.
Man hade ledningen med 2–0 efter 85 minuter och 3–2 med en och en halv minut kvar. Men matchen slutade 3–3 efter att Husqvarna fått straff i 95:e.

–Det var riktigt surt, vi behövde verkligen inte detta. Jag glädjs åt vår första poäng men är så klart nedstämd över att vi tappade segern, sa FC Rosengårds tränare Anders Grimberg.
FC Rosengård tog ledningen efter drygt 20 minuter genom Astrit Seljmani och i den 85:e minuten utökade Adnan Gerzic till 2–0. Då såg hemmalaget ut att gå mot tre säkra poäng.
– Vi visade god arbetsmoral hela matchen och jobbade verkligen som ett lag. Dessutom var det skönt att få göra tre mål.
Husqvarna reducerade direkt efter att 2–0 kom och kvitterade kort därefter. Men när FCR:s vänsterback Linus Fridolf lobbade in 3–2 i den 94:e minuten såg man ut att vinna ändå.
– Tyvärr fick Husqvarna straff med en och en halv minut kvar efter att bollen tagit på Ali Jasims hand. Jag har inte varit med om något liknande det här många gånger, suckade Anders Grimberg.