Hem / Nöje / Stort grannbråk efter Melodifestivalen: ”Ska fixa dig”

Stort grannbråk efter Melodifestivalen: ”Ska fixa dig”

Det var i slutet av februari som den fjärde deltävlingen i Melodifestivalen gick av stapeln i Örnsköldsvik. 

Bland de tävlande fanns bland annat Robert Gustafssons dansband Rolandz med sin låt ”Fuldans”, FO&O-stjärnan Felix Sandman som tävlade med bidraget ”Every Single Day” och den färgstarka artisten Mariette. 

Miljontals svenskar hejade på sina favoriter under kvällen och till mångas glädje så gick Mariette och Rolandz vidare till final.

Men i ett hyreshus i Malmö så spårade schlagerkvällen ur totalt…

Robert Gustafsson och Mariette
Robert Gustafsson och hans band Rolandz och Mariette gick till final. Då var de såhär glada. En som inte var lika glad var den 57-åriga granne som störde sig på sina grannar under Mello. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

”Ska fixa dig”

En 57-årig man blev rejält irriterad på sina grannar som bodde i lägenheten ovanför hans. Mannen berättar i tingsrätten att det var oljud under hela Mellokvällen, skriver Hem & Hyra.

Till slut fick 57-åringen nog och gick upp och knackade på hos sina högljudda grannar. Enligt Hem & Hyra så klagade mannen då på störande ljud. En diskussion uppstod – och sedan gick det undan.

Den 57-åriga mannen hytte med näven och sa till grannen att han skulle ”fixa honom”. Han ska även ha sagt ”jag kommer hamna hos polisen men du kommer hamna någon annanstans”. 

Malmö
Det var i ett hyreshus i Malmö som Mellokvällen spårade ur. Bildkälla: Emil Langvad/TT Bild

Döms för olaga hot

Den trevliga Melodifestivalenkvällen slutade med att polisen fick komma till platsen, och 57-åringen döms nu för olaga hot. Hans straff blir dagsböter, skriver Hem & Hyra. 

Det här var däremot inte första gången som 57-åringen och Melodifestivalen-grannen har hamnat i bråk. 

57-åringen har tidigare ringt störningsjouren eftersom han ansåg att grannarna var för högljudda. Även nya golv ska ha lagts i en lägenhet för att minska störande ljud, skriver Hem & Hyra. 

Källa: Länk till full Nyheter24 inlägg

kommentarer

Titta också

Så mycket lön tog Joz ut under tiden hos Jocke & Jonna

Det händer en hel del i Joakim Lundell och Jonna Lundells liv just nu. Efter att paret kom hem …