Svensken förlänger med superlaget – precis som Datsiuk

By Måns Karlsson

Trots en småstökig säsong blir David Rundblad kvar i St. Petersburg. Såväl han som Pavel Datsiuk förlängde idag sina avtal med klubben.

David Rundblad lämnade inför säsongen Zürich och flyttade till Europas största stjärnlag, SKA St. Petersburg. Det blev en smårörig säsong med bara 2+9 på 39 matcher – och i slutspelet blev han allt som oftast petad. Det blev bara två framträdanden där för Rundblad.

Trots det får han kontraktet med St. Petersburg förlängt. 27-åringen kommer vara klubben trogen även de två kommande säsongerna, skriver SKA på sin hemsida.

DATSIUK JAGAR GAGARIN CUP-TITELN

Där meddelar man också att superstjärnan Pavel Datsiuk förlängt sitt avtal. Den ryske magikern kom inför förra säsongen hem till Ryssland efter många år i Detroit och har visat att han alltjämt håller. Den här säsongen blev det 35 poäng på 37 matcher,

Men den ryske legendaren är inte klar med sin hockeykarriär trots att det blev ett efterlängtat OS-guld. Efter fiaskot i Gagarin Cup-slutspelet, där SKA åkte ut i semifinalen mot CSKA Moskva,

Datsiuk vann det ryska mästerskapet med Dynamo Moskva under lockoutsäsongen 2004/2005, men har inte vunnit någon titel sedan den ryska ligan blev KHL.

The post Svensken förlänger med superlaget – precis som Datsiuk appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Svensken förlänger med superlaget – precis som Datsiuk

kommentarer