Svenskens insats hjälpte föga – två sviter dog i Montreal

By Henrik Skoglund

Anaheim hade inför bortamötet mot Montreal fyra raka matcher med poäng. Montreal å sin sida hade tre raka förluster. Då vann hemmalaget med 5-2 och bröt bägge lagens trender.

Logan Shaw, Joe Morrow och David Schlemko såg till att Montreal var i ledning med 3-0 efter den första perioden. Inte blev det bättre för Anaheim när Jeff Petry ökade på till 4-0 i inledningen av den andra perioden.

Corey Perry reducerade dock en stund efter när Rickard Rakell låg bakom i förarbetet. Samme Rakell gjorde sen också 4-2.

Jeff Petry kunde dock släcka hoppet för gästerna i den tredje perioden när han satte 5-2, vilket också blev slutresultatet.

Rickard Rakells två poäng i matchen gör att han nu är uppe i 41 totalt under säsongen.

The post Svenskens insats hjälpte föga – två sviter dog i Montreal appeared first on Hockeysverige.