Tappade 3–0-ledning – men Pantern hakar på i toppstriden ändå

By Uffe Bodin

3–0 efter första perioden och tre poäng såg ut att vara säkrade för Pantern. Men Troja-Ljungby ville annorlunda. I en vild tillställning lyckades skåningarna vinna med 5–4 efter straffar, trots att man tappade övertaget.

Det small tre gånger om i första perioden. Pantern fick utdelning på det mesta när man gick fram till 3–0 i bortamötet med Troja-Ljungby. Men hemmalaget var inte redo att ge med sig.

Lagets målkung Tor Immo stod för två nya fullträffar – nummer 22 och 23 för säsongen – och hade en assist när Troja lyckades få med sig en poäng från matchen. Jonathan Johnson kvitterade till 4–4 i mitten av tredje perioden innan matchen slutligen fick avgöras på straffar. Där sköt Sebastian Dyk Pantern till två poäng och fortsatt kontakt med den absoluta toppstriden.

Mattias Nilsson blev också målgörare för Troja medan Stefan Söder och Martin Janohls sköt två mål vardera för Pantern.

Pantern är fyra i tabellen, tre poäng efter tvåan Leksand, som har en match mindre spelad. Troja är tolva och har trepoäng till godo på Bik Karlskoga alldeles söder om det nedre kvalstrecket.

The post Tappade 3–0-ledning – men Pantern hakar på i toppstriden ändå appeared first on Hockeysverige.